Snová říše v  Hale 76 – další ročník Nebálu je tady!

Trochu večírek, trochu ples, trochu cirkus a hlavně hodně zábava. Druhý ročník Nebálu už klepe na dveře. 9. září otevře brány do svého magického, kouzelného světa snů. Ten vznikne opět v naší Hale 76.

Snová říše v  Hale 76 – další ročník Nebálu je tady!

Pokud vám první ročník učaroval stejně jako nám, věřte, že to ještě nic nebylo. Tentokrát nás totiž Lidi z baru přenesou na hranici snění a bdění, kde se plní nejtajnější přání a touhy. Žádná šílenost není dost šílená a procitnout můžete až nad ránem. Bát se nemusíte, ale lehké mrazení je žádoucí. Neuvěřitelný, snový svět spojený s industriálem Haly 76. Prostě místo, kde je možné všechno a tvoří se zde nezapomenutelné zážitky. Akce, kde zkrátka nechcete chybět.

A na co se můžete těšit konkrétně? Nebude chybět originální mix interpretů jako například nový juniorský soubor brněnského baletu Balet NdB 2, tajuplná burlesque Lotta Love nebo nezapomenutelná drag queen Tonic. K tomu skvělá hudba od slovenské hudebnice Katarzia, britského piqi miqi nebo brněnské filharmonie. A to je jenom malá ochutnávka, protože jak známe Lidi z baru mají určitě spoustu králíků v klobouku (nebo klobouků v králíku?). Snový svět samozřejmě doplní skvělé jídlo a originální drinky. Navodit atmosféru a ochutnat nebálový speciál navíc můžete už nyní v brněnských barech.

Tak rychle pořídit originální “pyžámko”, koupit vstupenku na https://www.nebal.cz/ a ponořit se do říše snů 9. září v Hale 76.

P.S.: Ještě než začneme společně snít, pojďme si připomenout, jak to vypadalo loni, foto Josef Šindelka.