Padesát odstínů Haly 76

Tajemná a smyslná, roztančená a barevná nebo prostě k sežrání. Naše Hala 76 je „industriál“ jako vyšitý. Podobný prostor se v Brně, ale i celém Česku, jen těžko hledá. A na podzim hostila rovnou 3 velké akce – odvážný Nebál, tradičně netradiční Židenické hody a labužnický Gourmet 2022. Stejný prostor, 3krát jinak. No podívejte se sami!

Padesát odstínů Haly 76

A přece ses Nebál

Večírek, o kterém slyšel snad každý a sjeli se na něj lidé ze široka i zdaleka. Prostě jedna z těch párty, o kterých budete vyprávět ještě i vnoučatům. Jídlo, pití, koncerty, DJs, baletky, akrobati, věštkyně, tatér, kasino. To není jenom náhodný výběr slov, ale zlomek toho, co jste mohli na Nebále zažít.


Foto: Josef Šindelek

Čí so hodé

No přece Židenic. A taky Nové Zbrojovky. Už podruhé to u nás roztočila židenická chasa. A my jsme se ujistili, že industriál a kroje jsou skvělá kombinace.

Mňam, mňam Gourmet

Třešinkou na podzimním eventovém dortu bylo vyhlášení Gourmet Brno 2022. Celá jihomoravská gastronomická špička se sešla na 3 000 m2 Haly 76, aby zjistili, kdo letos získal brněnské michelinské hvězdy.


Foto: Petr Vídeňský


Co dodat? Nezapomenutelný zážitek začíná jedinečným místem. Pokud ho pro ten svůj stále hledáte, napište nám na j.farar@cpipg.com.