V ZET.Office otevře svou další moderní laboratoř HELLO LAB

K desítce firem sídlících v naší první administrativní budově ZET.Office přibude další. Jednu z posledních volných ploch v této budově s nadstandardním pracovním prostředím si jako své sídlo vybrala laboratoř HELLO LAB, která tak doplní svou pražskou laboratoř. Ke své práci využívá špičkové technologie od světových výrobců a zakládá si na rychlosti a přesnosti zpracování výsledků vyšetření v oblasti klinické biochemie, hematologie a sérologie nebo analýzy biologického materiálu. Vítejte mezi námi!

V ZET.Office otevře svou další moderní laboratoř HELLO LAB

Vyberte si důvod stát se součástí Nové Zbrojovky

Rádi si s novými zájemci povídáme o jejich prioritách pro výběr Nové Zbrojovky. Co je pro ně to rozhodující? Odpovědi jsou různorodé, což vypovídá o našem záměru vytvořit čtvrť, kde si své místo s ohledem na jeho preference vybere každý, ať už s ním rezonuje více téma energetické úspornosti, moderního vybavení, udržitelnosti, dopravní dostupnosti nebo komunitního prostředí včetně volnočasového vybavení pro zaměstnance.

„Novou Zbrojovku jsme si vybrali pro snadnou dostupnost zaměstnanců, možnost parkování u budovy a komfortní obslužnost. Uvítali jsme možnost zásobování a návozu materiálu nákladním výtahem ze servisní části budovy,“ vysvětluje hlavní důvody výběru vedoucí laboratoře HELLO LAB Jana Minaříková.

Na ploše téměř 500 m² tu od 1. března 2025 bude k dispozici HELLO LAB laboratoř, která bude zpracovávat vzorky dárců krve i vzorky pacientů. Její činnost bude rozdělena do několika částí, a to na sérologickou laboratoř, NAT laboratoř a biochemickou laboratoř. Jedná se o druhou laboratoř společnosti, která zároveň disponuje dvěma odběrovými místy – v Praze a v Doksech.

Moderní laboratoře HELLO LAB jsou vybaveny špičkovými technologiemi od moderních výrobců

Hlavním cílem HELLO LAB je poskytovat klinicky využitelné výsledky v požadované kvalitě a definovaném čase. Nedílnou součástí výsledkových zpráv jsou i komentáře a konzultace poskytované odbornými pracovníky. Na jejich vzdělávání a odborný přehled kladou veliký důraz a podporují je v získávání těchto vědomostí.

Všechny tyto prvky dohromady napomáhají včasné diagnostice a zahájení léčby pacientů. Laboratoř drží krok s nejnovějšími poznatky, doporučeními odborných společností a s ohledem na své možnosti a moderní diagnostiku zařazuje i nová vyšetření.

První zrekonstruovaná budova Nové Zbrojovky - ZET.Office

Poslední šance získat prostor v ZET.Office

ZET.Office je jednou ze 4 historických budov, které zachováváme jako odkaz na významnou historii tohoto místa. Prošla rekonstrukcí jako první z nich a z původní Nářaďovny tak vznikla dle architektonického návrhu ateliéru A PLUS moderní kancelářská budova s atraktivním pracovním prostředím, loftovými kancelářemi a volnočasovým vyžitím.

Rozhodnutím ponechat některé z budov jednak zachováváme genia loci tohoto mimořádného prostoru, ale také podporujeme náš pilíř udržitelnosti. Díky rekonstrukci ZET.Office jsme totiž uspořili 14 000 tun železobetonu, přepravu prostřednictvím asi 1500 nákladních vozů a 1 100 tun CO₂.

A tak mohlo být před pár lety připraveno 19 500 m² první novozbrojovácké moderní kancelářské plochy s puncem historie, kde si své místo rychle našli první nájemníci Kiwi.com nebo Axians a postupně se přidali další.

Dnes vnímáme, že s poslední volnou plochou něco málo přes 1000 m² jdeme do finále a další administrativní budova po Hradu, naší správní budově, bude brzy zaplněna. Pokud byste chtěli být našim posledním ZET.Office článkem, dejte o sobě vědět.