Festival Nové Zbrojovky přinese zábavu a odstartuje prodej prvních bytů

Zásadní milník spuštění prodeje nových bytů si zaslouží patřičnou pozornost a oslavu. Je to pro nás další významný krok k vytvoření plnohodnotné městské čtvrti a chceme ho s vámi oslavit. 21. září vás proto zveme na Festival Nové Zbrojovky, který přinese nejen informace o rezidenční výstavbě a nabídku prvních bytů nebo možnost nahlédnout pod pokličku rozvoje Nové Zbrojovky v rámci virtuálních či komentovaných prohlídek, ale také koncerty, běžecké závody a spoustu další zábavy.

Festival Nové Zbrojovky přinese zábavu a odstartuje prodej prvních bytů

KUPUJÍCÍ BYTU SE STÁVÁ NAŠIM PARTNEREM, SPOLUAUTOREM ČTVRTI

Hlavní událostí Festivalu bude odstartování prodeje prvních bytů. Poptávku po bytech v Nové Zbrojovce sice evidujeme už dlouhou dobu, ale s blížícím se milníkem zahájení výstavby se intenzita poptávek výrazně zvyšuje. A my víme proč.

Nová Zbrojovka je transparentní projekt. Od začátku sdílíme transformaci tohoto brownfieldu s širokou veřejností, seznamujeme Brňáky s konkrétními kroky. Proto jsme také Novou Zbrojovku zpřístupnili, jak jen to bylo možné, pořádáme komunitní akce a vedeme dialog osobně nebo prostřednictvím sociálních sítí. „Otevřená komunikace a informovanost veřejnosti se nám teď vrací v podobě nadstandardního zájmu o byty. Jsme překvapeni, jak moc! Lidé prostě ví, co od Nové Zbrojovky čekat, ví, že součástí koupě bytu tady bude také komfortní okolí plné zeleně s řekou a prostorem pro relaxaci stejně jako nadstandardní občanská vybavenost, kulturní vyžití, školy a školky,“ vysvětluje jeden z důvodů aktuálního zájmu o byty Development Director Nové Zbrojovky Mirek Pekník a dodává: „Nehledáme někoho, kdo si tady jen koupí byt, hledáme partnera pro spoluvytváření čtvrti a lidi tuhle možnost oceňují.

„Velmi kladný ohlas má také náš navržený způsob financování bytů a fakt, že za průměrné tržní ceny nabízíme vyšší standard nejen jednotek samotných, ale také celého objektu včetně provedení okolí,“ doplňuje druhý zásadní aspekt Mirek Pekník. Příjemnou zprávou pro potenciální zájemce bude jistě také skutečnost, že prodej zajišťujeme napřímo bez zprostředkovatelů, tedy dalších nákladů a že hned na začátku předáváme komplexní cenu včetně všech součástí jako jsou sklepy, parkovací stání, venkovní prostory patřící k bytu či DPH. I zde jsme zastánci přímočaré a transparentní komunikace.

BĚŽ, NOVÁ ZBROJOVKO, BĚŽ!

Běžeckých kategorií na Festivalu Nové Zbrojovky bude připraveno hned několik a na každého se dostane – muže, ženy, juniory i děti. Běhání odstartujeme ve 14:30 během pro nejmenší na trase 50 m, po nich budou následovat žákovské soutěžní běhy rozdělené dle věku na vzdálenost 400 až 1000 m.

A v 16 hod. bude odstartován zlatý běžecký hřeb, Novozbrojovácká míle (1,6 km) pro všechny běhuchtivé muže, ženy i juniory. A pokud to někomu nebude stačit, může využít následující závod na dva okruhy v délce 4,4 km.

Všechny informace k běžeckým kategoriím a možnost registrace, kterou doporučujeme provést předem, najdete ZDE.  

Koncerty a spousta atrakcí

Co by to byl fesťák bez koncertů? Máme připravené hned 3 zajímavé interprety. Českou zpěvačku Debbi, která je na hudební scéně již stálice a proslula například svým průlomovým hitem Touch the Sun. Těšte se také na zpěváka, skladatele a tanečníka Pekaře s jeho Pop'n'Rollovou kapelou a pěvecko-taneční skupinu GloWave, která připravuje originální hudební zážitky kombinací nejrůznějších uměleckých prvků. Doporučujeme nějaké písničky nastudovat předem, ať si pak můžeme společně zazpívat.

A když nebudete zpívat a vlnit se do strhujících rytmů, můžete jít třeba zdolat lezeckou stěnu, vyzkoušet skákací hrady nebo se naučit graffiti dovednostem na jednom z workshopů. Unikátní zážitek slibuje také mobilní planetárium, které vám pomocí nejmodernější technologie zprostředkuje fascinující svět vesmíru a tajemství vesmírných úkazů.

Nová Zbrojovka virtuálním okem

Důležitou součástí Festivalu je také seznámení návštěvníků s aktuální fází rozvoje Nové Zbrojovky. „Chceme návštěvníkům přiblížit podobu Nové Zbrojovky, konkrétně aktuálně rozvíjené jižní části, v blízké budoucnosti. K tomu bude připraveno 5 pointů, kde se za pomoci techniky přenesou do prostředí, které zde v následujících letech vznikne,“ přibližuje záměr virtuálních prohlídek Event Manager Nové Zbrojovky Jakub Farář a upřesňuje: „Přenesete se tak například na budoucí náměstí Nové Zbrojovky se společensko-kulturním centrem, které vznikne rekonstrukcí původní Kotelny, s parčíkem a budoucím pivovarem a budete si z něj moci prohlédnout jednu z prvních realizovaných rezidenčních budov.“

A až vás virtuální oko omrzí, budete mít také možnost prohlédnou si stávající rozvíjené území v rámci komentovaných prohlídek, které pro vás máme připraveny.

Sledujte FB událost Festival Nová Zbrojovka, ať víte, na co dalšího se zde můžete těšit.