Stylové jednání nebo event v Nové Zbrojovce. Co třeba na Hradě nebo v Kotelně?

V prostoru Nové Zbrojovky si můžete pronajmout kanceláře, provozovat restauraci, obchod nebo třeba fitko. To je u polyfunkčního projektu rozsahu Nové Zbrojovky jasné, ale vy si můžete pronajmout kousek Nové Zbrojovky třeba jen na chvíli nebo na pár dnů. Nabízíme prostory k vašemu jednání, přednášce, workshopu nebo třeba eventu pro několik tisíc lidí. Staňte se na chvíli součástí Nové Zbrojovky, zažijte atmosféru Hradu, rekonstruované historické budovy, kde se před 100 lety psal příběh Zbrojovky, nebo Haly 76, industriálního unikátu s prostorem až 4000 m², který nemá v Brně konkurenci.

Stylové jednání nebo event v Nové Zbrojovce. Co třeba na Hradě nebo v Kotelně?

Reprezentativní zasedačky? Slabé slovo! Ty naše hradní vám doslova vyrazí dech

4 jednací prostory pro 8 až 50 osob nabízí naše ikonická budova právem pojmenovaná Hrad. Tento propracovaný funkcionalistický skvost postavený ještě v dobách první republiky propojuje historii a nadstandardní vybavení inspirované nejnovějšími trendy. Citlivá rekonstrukce neubrala nic na původních charakteristických prvcích budovy a díky tomu můžete zažít zbrojovácké ředitelství v téměř zachované podobě na vlastní kůži i dnes. Probíhaly tu zásadní momenty v minulosti, směřujte sem své zásadní momenty i dnes.

Nechybí ani prezentační technika. V Event space ve formě projektoru a ve Skleněné zasedačce a Qelbu pak podpoří vaši prezentaci smart TV s kamerou, reproduktorem i mikrofonem. Samozřejmostí je zajištěné parkování před budovou, kuchyňka s veškerým potřebným vybavením přímo na patře a toalety.

A večer si můžete pronajmout biják vedle Hradu

Naší specialitou je možnost pronajmutí venkovního prostoru pro promítání. Tohle venkovní kino má kapacitu 45 sedících a k tomu neomezeně stojících či ležících, co se vejdou. Velkou výhodou je, že pokud projekce nebude účastníky bavit, pohled na areál Nové Zbrojovky to zcela jistě vyrovná a neodejdou zklamaní. K dispozici jsou lehátka, elektřina, voda i toalety přímo v budově Hradu. Plátno, promítačka a film je pak již v režii nájemce.

Přednášky, workshopy nebo cvičení v designovém prostoru ZET.Office

Další možnost pronájmu, tentokrát až pro 50 osob, nabízí prostor v ZET.Hubu, který najdete v naší industriální krásce, budově ZET.Office. Tato bývalá Nářaďovna se na konci roku 2019 proměnila v unikátní administrativní prostor s nadstandardním pracovním prostředím, loftovými kancelářemi a volnočasovým vyžitím. Náš ZET.Hub můžete využít nejen k poradě, školení nebo workshopu, ale můžete zde v rámci teambuildingu uspořádat třeba nějakou pohybovou aktivitu. Je zde k dispozici veškeré potřebné vybavení od projektoru, klimatizace až po kuchyňku a toalety.

Kompletní informace o zasedačkách a prostorech k pronájmu pak můžete prostudovat v tomto materiálu.

Event nebo olympiáda? Industriální Hala 76 je k vašim službám

A pokud byste potřebovali větší prostor pro svou prezentaci, teambuilding, event nebo třeba přehlídku, pak vězte, že i zde máme co nabídnout. Stačilo by třeba 4000 m²? Nebuďte zbytečně skromní a seznamte se s naší Halou 76. S oblibou zmiňujeme, že větší industriál v Brně nenajdete, tu atmosféru prostě chcete zažít, v tomto prostoru je radost se prezentovat. Flexibilní plocha, která je rozdělena do 3 hal, už hostila akce různých formátů a charakteru, jako třeba Olympijský festival, unikátní koncept Nebál nebo třeba přehlídku designu v rámci akce EVENT.Brno. Třeba budete další, které pohostí.

Mimořádné prostředí Kotelny si žádá mimořádné akce

Původní historickou budovu bývalé Kotelny, srdce Nové Zbrojovky, jsme se rozhodli zachovat, aby z ní i nadále mohlo pomyslně sálat teplo do celého areálu. Jednou kolem ní vyroste hlavní náměstí, kulturní a společenské centrum Nové Zbrojovky. Do té doby je Kotelna i prostor kolem upravený k pořádání akcí na venkovní ploše 590 m² a 155 m² vnitřní plochy. Tohle naturální původní prostředí vybízí k pořádání stejně jedinečných a autentických zážitků od koncertů, výstav nebo třeba projekcí.

Nevíte, který prostor si vybrat dřív? Potom se neváhejte obrátit na Jakuba Faráře, našeho Event Managera, který vám poradí, navrhne a zajistí vše potřebné. Těšíme se na viděnou na některé z vašich akcí u nás v Nové Zbrojovce.

Jakub Farář, Event Manager

+420 771 285 151
j.farar@cpipg.com